Voogdijstraat Kloosterstraat – Mol

Bouwjaar
2022
Status
In ontwikkeling
Type
Verhuur, Verkoop

Hestia’s Huize Art Deco verkeerd momenteel in volle opbouw.

We vertellen jullie graag wat meer over dit prestigieuze nieuwbouwproject:
Huize Art Deco is een architecturale ode aan het ‘Deko’ gebouw dat gedurende bijna een eeuw het Molse kruispunt Rozenberg – Molenhoekstraat – Voogdijstraat – Kloosterstraat sierde.

Den Deko’ is nog steeds een vast begrip bij tal van Mollenaren.
Het gebouw met de typerende langwerpige gele steen in art-decostijl naderde de 100 jaar. Deze symbolische 100 jaar maakt het nog gepaster om een architecturaal eerbetoon te brengen aan het originele pand.
Het is bovendien voor bestuurder Marc fijn om een project te kunnen optrekken in de geprefereerde bouwstijl van zijn grootvader zaliger. Deze zorgde vorige eeuw met zijn bouwbedrijf ‘De klopper’ o.a. voor het optrekken van het pand waar momenteel kledingzaak Checkpoint in te vinden is.

Naast de focus op doordachte esthetische keuzes, is Hestia’s stokpaardje sinds jaar en dag -de hoge mate van innovatief & duurzaam bouwen- ook hier weer sterk vertegenwoordigd. Huize Art Deco wordt verwarmd met dieptebronnen die het warme water meer dan honderd meter diep uit de grond halen. Er komen zonnepanelen op het dak en in het volledige gebouw wordt driedubbele beglazing geplaatst. We bouwen met andere woorden anno 2022 al naar de normen die pas in de toekomst opgelegd zullen worden.

De 24 appartementen en het handelspand op de gelijkvloerse verdieping zijn te koop en te huur.

Meer info of interesse?
Maak vandaag nog een afspraak met Greet van Thuismakelaar.
U kan haar gegevens vinden via contact of bij wie is wie